Wij zijn Patsy en Gino en hebben een familiale Border Collie kennel gevestigd in Kallo. Al 16 jaar fokker van het ras.

Onze kennel is geregistreerd en goedgekeurd door KMSH-SRSH-FCI.

Al onze honden zijn vrij van alle erfelijke aandoeningen zoals TNS/CEA/CL/MDR1/ IGS en HD vrij

Onze eerste Border Collie was "Spot" Eyes of the world Arizona kid, geboren op 14/06/2001,een prachtige reu ,met een fantastisch karakter....

hij behaalde zijn brevet gehoorzaamheid en werd met zijn ploeg Belgisch kampioen Flyball........R.I.P. lieve jongen * 11/10/2011

Af en toe gaan we met de honden naar een show , om te zien of zij aan de standaardnormen voldoen en goedgekeurd kunnen worden voor de fok. Verder doen wij aan gehoorzaamheid/fly-ball en vooral mooie wandelingen in deze prachtige streek, de Ardennen en Zeeland. Als wij op vakantie gaan, gaan onze honden mee.

Max. 2 x per jaar fokken wij een nestje Border Collies uit geselecteerde showlijnen , met als belangrijke punten , karakter ,gezondheid en schoonheid.

Daar wij het kleinschalig willen houden, en alle honden de nodige aandacht willen kunnen geven, hebben wij enkele hondjes in co-own ( gastgezin)

Onze B.C.'s zitten niet in buitenkennels maar leven bij ons in huis.

 De pups worden onder onze begeleiding in huis geboren en groeien daar ook op tot stabiele ,sociale pups.....ze kennen alle geluiden zowel binnenshuis als buiten. Vanaf week 3 mag iedereen de pups komen knuffelen , als nieuwe  puppy eigenaar bent u iedere week welkom voor een bezoekje.

Alle pups krijgen een stamboom van Sint Hubertus categorie 1  , Europees paspoort ,worden gechipt ,ingeent,regelmatig ontwormd, oogjes worden getest op 6 weken, ook worden de pups DNA getest op waarheid van afkomst.

Wij werken met een koopcontract om misverstanden te voorkomen en wij zijn altijd bereid om u info en/of tips te verschaffen i.v.m. de opvoeding en voeding van uw opgroeiende pup , aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

 

Patsy Hoffmann 0477/52/08/37 proudtobe@outlook.be

Showresults pijl-rechts imagesrnptg29k